top of page
EPC Attest EPC keuring MEXP Marc Beckers Hasselt

EPC-attest in Hasselt

Wilt u een woning (huis, appartement, studio,...)   in Hasselt verkopen of verhuren?
Onze deskundigen maken het EPC-attest voor u op!

Bij de verkoop of verhuur van uw woning in Vlaanderen, bent u verplicht een energieprestatiecertificaat (EPC-attest) te laten opmaken door een erkend energiedeskundige. Daarnaast heeft u in de notariële acte steeds een keuringsverslag van de elektriciteit nodig.

Vraag makkelijk uw EPC keuring aan

epc-keuring-attest MEXP Marc Beckers

Voor wie?

Een EPC-attest is enkel verplicht als u uw woning wilt verkopen of verhuren met publieke reclame. Er zijn ook een aantal uitzonderingen. Zo is een EPC attest niet nodig voor een woonboot, serviceflat of een vakantiewoning. Informeer u dus goed of contacteer onze experts.

Hoe verloopt een EPC-keuring in Hasselt?

Onze EPC-deskundigen (type A) komt langs op een datum en uur dat voor u past. Tijdens dit bezoek brengen we uw woning volledig in kaart: woningtype, oppervlakte, bouwjaar, bouwmaterialen, soort isolatie, verwarming – en warmwatersysteem, … Aan de hand van de verzamelde gegevens berekent de EPC-deskundige de EPC-waarde van uw woning. Met deze EPC-score maakt de energiedeskundige het EPC-certificaat op.

De keurder van de elektriciteit, komt eveneens langs op een datum en uur dat voor u past. Tijdens dit bezoek keurt hij de elektrische installatie en maakt het verslag op. 

MEXP vastgoedexpertise staat voor professionele, snelle en secure keuringsverslagen. 

EPX attest EPC keuring MEXP Marc Beckers

Wilt u meer weten over onze EPC-keuringen

in Hasselt?

Contacteer ons via onderstaand formulier.

RICS+Logo+MEXP
Label_erkend_Belastingdienst_liggend_zw w.png
kavex MEXP Marc Beckers
Febevex MEXP Marc Beckers
bottom of page