top of page
MEXP Plaatsbeschrijving 3.jpg

Plaatsbeschrijving in Laakdal

De plaatsbeschrijving is de onafhankelijke en professionele beschrijving van het pand bij aanvang of einde huur, of bij aanvang van werken. Bij de verhuur van een pand is een plaatsbeschrijving verplicht en maakt integraal deel uit van de huurovereenkomst. Deze moet gedetailleerd, omstandig en tegensprekelijk zijn. Een plaatsbeschrijving bij aanvang werken, is ten zeerste aan te raden om uzelf veilig te stellen bij eventuele schade ten gevolge van de werken.

Graag meer informatie? Wij bellen u!

Voor wie?

Telkens bij de aanvang en het einde van een huurovereenkomst moet tussen partijen verplicht een plaatsbeschrijving worden opgemaakt.  Het is zelfs wettelijk verplicht om de plaatsbeschrijving samen met de eigenlijke huurovereenkomst te registreren.

Bij aanvang werken en openbaar domein is een plaatsbeschrijving ook aangewezen. Alle aanwezige gebreken worden in de plaatsbeschrijving van het onroerend goed beschreven. Deze gebreken zijn o.a. schimmelplekken, scheuren in de muur of vloer, vochtschade, barsten,... Dit alles wordt aangevuld door een uitgebreide fotoreportage in het verslag.

Hoe verloopt een plaatsbeschrijving in Laakdal?

Onze expert-plaatsbeschrijver komt in Laakdal langs op een datum en uur dat voor u past, met alle betrokken partijen om een staat van bevinding op te maken. Deze bevindingen worden opgenomen in een proces verbaal, ondersteund door beeldmateriaal zoals foto's, 3D-beelden en drone-beelden. 

MEXP Vastgoedexpertise staat in Laakdal voor een onafhankelijk, professionele, snelle en secure plaatsbeschrijving.

MEXP Plaatsbeschrijving 2.jpg

Wilt u meer weten over onze plaatsbeschrijvingen
in Laakdal?

Contacteer ons via onderstaand formulier.

RICS+Logo+®-purple_0.jpg
Label_erkend_Belastingdienst_liggend_zw w.png
kavex.png
Febevex.png
bottom of page