top of page
  • MEXP

Nieuw kantoor in Gent: MEXP breidt uit!

MEXP, uw betrouwbare partner in vastgoedexpertises, heeft sinds maart 2024 ook een kantoor geopend in het prachtige Gent op het Oktrooiplein 1/201! Met ons nieuwe kantoor breiden we onze aanwezigheid in Vlaanderen uit om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

In ons Gentse kantoor zal Louise Devisch, een ervaren Vastgoeddeskundige en Account Manager, uw contactpersoon zijn. Louise staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met haar expertise.

 

Actief in Heel Vlaanderen


MEXP is actief over heel Vlaanderen en beschikt over een groot team van ervaren vastgoeddeskundigen die klaar staan om u van dienst te zijn met professionaliteit en precisie.

MEXP Vastgoedexpertises staat synoniem voor kwaliteit, expertise en een persoonlijke benadering. In 2019 hebben we onze vleugels uitgeslagen over heel Vlaanderen, met als hoofdzetel Hasselt. Daarnaast hebben we bijkantoren in Gent, Aalst, Zaventem, Geel, Turnhout, Leuven en Mechelen, waardoor we lokaal verankerd zijn en snel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.

 

Onze Diensten


MEXP helpt je verder met volgende diensten:


Jong en dynamisch Team


Bij MEXP Vastgoedexpertises vormt ons jonge en dynamische team de kern van ons succes. Gedreven door passie voor vastgoed en gedegen kennis, streven wij ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Om dit te bereiken, houden we onze vakkennis up-to-date door voortdurende bijscholing en proactief onderzoek naar de nieuwste technologieën. Zo verzekeren we dat we voortdurend gebruikmaken van de meest geavanceerde methoden, technieken en inzichten, waardoor we ons werk op het hoogste niveau uitvoeren.

 

Contacteer ons

Of het nu gaat om bouwtechnische keuringen, schattingen, plaatsbeschrijvingen of andere vastgoedexpertises, bij MEXP Vastgoedexpertises bent u in goede handen. Onze specialisten beschikken over de nodige ervaring en knowhow om elk project tot een succes te maken.

Wilt u meer weten over hoe MEXP u kan helpen? Neem dan contact op met ons team voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Bel ons nu op 011 29 00 12 of stuur een e-mail naar expertises@mexp.be. Uw vastgoed is onze expertise!

300 views

Comments


bottom of page